Let op, geld lenen kost ook geld.

HULP > Covid-19

Beste klanten

De overheid heeft een nieuwe wetgeving ingevoerd met betrekking tot de mogelijkheid voor kredietgevers zoals Buy Way om opnieuw, onder bepaalde voorwaarden, tussen 1 februari 2021 en 31 maart 2021, uitstel van terugbetaling of verlenging van de nulstellingstermijn aan haar klanten toe te kennen.

De toekenningsvoorwaarden en alle info rond de mogelijkheid om een uitstel van terugbetaling of een verlenging van de nulstellingstermijn aan te vragen vindt u op de Febelfin-website: https://www.febelfin.be/nl/press-room/betalingsuitstel-voor-consumentenkrediet-opnieuw-mogelijk-2021

OPGELET: vanaf 21 maart 2021 is het niet langer mogelijk om een eerste uitstel van afbetaling of verlenging van nulstellingstermijn aan te vragen.

Hieronder vindt u de in te vullen documenten en de verschillende stappen om een uitstel aan te vragen.

1. Welke documenten moeten bij mijn verzoek worden gevoegd?

2. En wat zijn de stappen die u moet ondernemen bij Buy Way?

  • Stuur uw schriftelijk verzoek naar covid19.claims@buyway.be en voeg, ten laatste op 21 maart 2021, alle genoemde documenten op de Febelfin-website toe. Na deze datum zal uw aanvraag niet meer geanalyseerd kunnen worden.
  • Indien uw aanvraag wordt aanvaard, zal u een wijziging van uw contract toegestuurd krijgen waarin de instemming van de partijen wordt erkend
  • In geval van weigering ontvangt u een brief met de reden waarom wij deze nieuwe wetgeving niet zullen kunnen toepassen in uw dossier.
  • De nieuwe voorwaarden zullen worden meegedeeld aan de Nationale Bank van België.
Geen antwoord gevonden op uw vraag?
Ons contactformulier staat tot uw beschikking voor verdere vragen of inlichtingen.