Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Ikea

Sinds begin september 2018 werkt Buy Way als partner samen met IKEA om een aangepast en bijzonder interessant aanbod in consumentenkrediet voor te stellen.

Dit nieuw kredietaanbod kadert bij IKEA volledig in het IKEA FAMILY programma, met producten en diensten die de klantenervaring versterken en verbeteren.

Deze innoverende en digitale oplossingen zijn te ontdekken in alle IKEA-winkels van België.

CONTACTLESS

Alle kaarten die worden uitgegeven door Buy Way Personal Finance beschikken nu over de Contactless-functionaliteit.

De klant die het wenst, kan de functionaliteit steeds via zijn Homebanking activeren of uitschakelen.

Deze functionaliteit laat toe om dagelijkse aankopen tot 25€ op een bijzonder praktische en veilige manier te betalen. De pincode dient immers opnieuw te worden ingevoerd wanneer een aantal transacties of een maximumbedrag is bereikt.

Alle nuttige informatie hieromtrent is raadpleegbaar op de Hulp-pagina van de website.

ONDERZOEK KLANTENTEVREDENHEID

In de lente van 2018 heeft Buy Way per e-mail een onderzoek gevoerd bij 75.000 klanten naar de klantentevredenheid, dienstverlening, de communicatie en de online-tools (Homebanking en App). Maar ook om de te verbeteren punten te identificeren.

De algemene tevredenheid is goed, zeer goed zelfs. De klanten benadrukken in het bijzonder de vriendelijkheid en de kwaliteit van de antwoorden van onze medewerkers aan de telefoon, alsook de kwaliteit van de communicatie. Er blijven echter punten die vatbaar zijn voor verbetering, waar steeds hard aan wordt gewerkt.

We bedanken onze Belgische en Luxemburgse klanten voor hun deelname aan dit onderzoek. Dit helpt ons om jullie nog beter te kunnen bedienen.

Effectisering – Securitisation

22-12-2017

Buy Way Personal Finance nv is bezig met haar eerste publieke Belgische effectisering van kredietkaarten. De opbrengst van de transactie zal gebruikt worden om bestaande financieringsfaciliteiten te herfinanceren. Onderhevig aan de marktvoorwaarden, wordt deze transactie verwacht aangekondigd te worden in het begin van het nieuwe jaar.
Voor meer informatie : securitisation@buyway.be

Buy Way Personal Finance SA is working on its first public Belgian credit cards securitisation. The proceeds from the transaction shall be used to refinance existing funding facilities. Subject to market conditions, the transaction is expected to be announced in the early part of the new year.
For more informations : securitisation@buyway.be