Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Effectisering – Securitisation

22-12-2017

Buy Way Personal Finance nv is bezig met haar eerste publieke Belgische effectisering van kredietkaarten. De opbrengst van de transactie zal gebruikt worden om bestaande financieringsfaciliteiten te herfinanceren. Onderhevig aan de marktvoorwaarden, wordt deze transactie verwacht aangekondigd te worden in het begin van het nieuwe jaar.
Voor meer informatie : securitisation@buyway.be

Buy Way Personal Finance SA is working on its first public Belgian credit cards securitisation. The proceeds from the transaction shall be used to refinance existing funding facilities. Subject to market conditions, the transaction is expected to be announced in the early part of the new year.
For more informations : securitisation@buyway.be

Buy Way steunt de stude BIG Time for Baby.

Breast International Group is een NGO die als missie heeft het onderzoek tegen borstkanker te versnellen en te faciliteren op internationaal niveau. Een van de lopende studies, BIG Time for Baby, concentreert zich meer bepaald over de gevolgen van de behandeling voor jonge vrouwen met een kinderwens. De meerderheid van de jonge vrouwen met borstkanker in een vroeg stadium lijden aan de hormoongevoelige variant van de ziekte. Dit betekent dat de kankercellen door hun eigen oestrogenen worden gevoed. Om te voorkomen dat de kanker terugkomt, moeten deze vrouwen, vijf à tien jaar lang een endocriene therapie volgen die niet compatibel is met een zwangerschap.

Deze studie heeft als bedoeling na te gaan of de behandeling tot twee jaar lang kan worden stopgezet om het verwekken van een kind toe te laten, zonder het risico op een terugval van borstkanker te verhogen. Om deze cruciale vraag te beantwoorden, 500 vrouwen met hormoongevoelige borskanker zullen gerekruteerd worden in het kader van deze studie. De kost voor de deelname van een patiënte aan deze studie is 21 euro per week (of 3 euro per dag). De schenkingen, zullen op termijn mogelijk maken concrete antwoorden te verstrekken op essentiële vragen voor de toekomstige generaties.

Buy Way heeft beslist om deze studie op diverse manieren te steunen. Vooreerst, dragen we de kosten om drie jonge vrouwen een jaar lang te kunnen opvolgen. Daarnaast, communiceren we over het belang van deze campagne naar al onze klanten via verschillende kanalen.

U wenst meer te weten over BIG: www.BIGtimeforbaby.org