Let op, geld lenen kost ook geld.

Over ons

Buy Way in een notendop

Buy Way Personal Finance is sinds meer dan 30 jaar gespecialiseerd in consumentenkrediet in België en Luxemburg.

Het bedrijf, met hoofdzetel in Brussel, is meer bepaald gespecialiseerd in de financiering op het verkooppunt en is met de jaren een toonaangevende speler geworden in dit marktsegment. De aangeboden financieringsoplossingen werden ontworpen met als doel om zowel aan de klanten als aan de retailpartners producten te kunnen aanbieden die het best aangepast zijn aan elke mogelijke situatie.

Buy Way in enkele cijfers

Meer dan 200 partners verdeeld over meer dan 550 verkooppunten actief in diverse sectoren en ongeveer 200 000 klanten hebben er reeds voor gekozen om Buy Way te vertrouwen voor hun kredietbehoeften. Dit wordt verwezenlijkt door meer dan 150 professionele medewerkers die voortdurend alles in het werk stellen om innoverende producten aan te bieden en de belangen van elke klant en elke zelfstandige te dienen door een gepersonaliseerde opvolging te bieden van elk dossier.

Onze engagementen

Buy Way heeft zich voorgenomen om de 5 onderstaande engagementen te respecteren om duurzame en kwaliteitsvolle financieringsoplossingen te kunnen aanbieden aan zijn partners en klanten: