Let op, geld lenen kost ook geld.

Over ons

Buy Way in een notendop

Buy Way Personal Finance is sinds meer dan 30 jaar gespecialiseerd in consumentenkrediet in België en Luxemburg.

Het bedrijf, met hoofdzetel in Brussel, is meer bepaald gespecialiseerd in de financiering op het verkooppunt en is met de jaren een toonaangevende speler geworden in dit marktsegment. De aangeboden financieringsoplossingen werden ontworpen met als doel om zowel aan de klanten als aan partners uit de kleinhandel producten te kunnen aanbieden die het best aangepast zijn aan elke mogelijke situatie.

Buy Way in enkele cijfers

In de loop der jaren heeft Buy Way dankzij zijn expertise het vertrouwen verdiend van meer dan 200 handelspartners, waaronder meerdere grote ketens actief in diverse sectoren en biedt zijn producten aan in meer dan 550 verkooppunten.

Om dit te verwezenlijken zetten onze medewerkers, gespecialiseerd in het krediet, zich voortdurend in om innoverende producten aan te bieden en te voldoen aan de noden van de klant en zelfstandige door een gepersonaliseerde opvolging te garanderen van elk dossier.

Onze engagementen

Buy Way heeft zich voorgenomen om de 5 onderstaande engagementen te respecteren om duurzame en kwaliteitsvolle financieringsoplossingen te kunnen aanbieden aan zijn partners en klanten: