Let op, geld lenen kost ook geld.

Partners

Financieringsoplossingen voor onze partners

Buy Way, de nummer 1 in financiering op het verkooppunt in België en Luxemburg, heeft honderden zelfstandigen als partner en is, sinds vele jaren, de vertrouwde partner van de grootste winkelketens.

We werken samen met de grootste retailketens zoals FNAC, Media Markt, Vanden Borre, Vanden Borre Kitchen, Eldi, Conforama, Switch, ... Wij bieden co-branded Mastercard-kaarten aan met het logo van onze partners. En dit zowel in België als in het Groothertogdom Luxemburg. We genieten hun vertrouwen sinds vele jaren.

Dankzij Buy Way Personal Finance, kunnen onze partners rechtstreeks in de winkel financieringsoplossingen voorstellen die het u mogelijk maken de aankopen te doen die u wenst. Uiteraard onder voorbehoud van het beschikbare bedrag. Onze partners stellen verschillende voordelige financieringsformules voor. U hoeft enkel aan uw aankopen te denken, Buy Way Personal Finance zorgt voor de rest.

Waarom onze partner worden?

Als specialist in kredietkaarten sinds meer dan 25 jaar begeleiden we onze partners tot en met het volledige beheer van de betaalkaarten.

Buy Way denkt samen met u na om:

  • Financieringsmiddelen voor te stellen die voldoen aan uw behoeften en de wensen van uw klanten
  • Doelgerichte communicatie op poten te zetten voor uw sector
  • Gepersonaliseerde opleidingsmodules uit te werken voor uw personeel
  • Opvolging van uw resultaten te voorzien door professionals

Buy Way garandeert een sterke, duurzame en aantrekkelijke partner te zijn voor uw klanten. Onze diverse financieringsoplossingen maken het mogelijk voor uw klanten om hun gewenste aankopen bij u te doen.

Of u nu een lokale handelaar bent of een internationaal bedrijf, Buy Way staat steeds aan uw zijde en biedt u financieringsmogelijkheden op maat voor al uw klanten. We begeleiden u in de ontwikkeling van uw businessactiviteit en dragen bij tot uw rendabiliteit.

Dankzij onze ervaring in het financieringswezen slagen we erin om aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen door te werken op 4 strategische punten:

  • Het zakencijfer van uw handelszaak optrekken door een verhoging van de koopkracht van uw klanten te garanderen
  • De klantenrelaties onderhouden via multichannel-communicatie: maandelijks overzicht, mailings, sms'en, e-mailings, website en callcenter
  • Uw cliënteel beter leren kennen dankzij onze CRM-projecten en –reportings
  • Uw klantenportefeuille en klantenbinding vergroten met een aanbod op maat voor elke klant