Let op, geld lenen kost ook geld.
Je hebt een inlichting nodig over een nieuwe kredietaanvraag

Stel je vraag


De grootte van het bestand mag niet groter zijn dan 2 Mb. Enkel de volgende formaten worden aanvaard: .pdf, .doc, .xls, .txt, .jpg, .png.

Reeds klant met een actief dossier?

Wist-je-datjes

 • Ik wens meer info over uw producten

  Hoe kan ik het meest aangepaste krediet vinden?

  Buy Way biedt meerdere krediettypes aan met verschillende functionaliteiten, naargelang uw behoeften. U kunt alle aangeboden producten, alsook hun functionaliteiten en eigenschappen terugvinden op onze vergelijkingspagina door hier te klikken.

  Vind je geen geschikte financiering voor uw behoeften?

  U kunt het contactformulier op onze website invullen en zoveel mogelijk informatie vermelden over uw aanvraag of u kunt ons contacteren op het nummer 02 320 25 98 van maandag t.e.m. vrijdag, van 8.30u tot 17u. Na de analyse van uw behoeften en uw financiële situatie zal één van onze medewerkers, samen met u, met plezier alle mogelijkheden bespreken.
 • Ik wens een financiering aan te vragen

  Hoe voer ik een kredietaanvraag in?

  Om een kredietopening aan te vragen kunt u:

  • Het kredietaanvraagformulier online invullen op de pagina's besteed over onze Mastercard, Buy Way Line en Lening op afbetaling;
  • Bellen naar het nummer 02 320 25 98, van maandag t.e.m. vrijdag, van 8.30u tot 17u. Een Buy Way-medewerker zal samen met u uw aanvraag behandelen.

  Indien u een kaart wenst aan te vragen van een van onze partners, dan kan dit steeds in de desbetreffende fysieke winkelpunten.
menu
VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je al een kijkje genomen naar onze veelgestelde vragen?
Je vindt er allerlei info terug en misschien ook een antwoord op jouw vraag.