Let op, geld lenen kost ook geld.

Veelgestelde vragen en antwoorden

 • Waarom Buy Way kiezen?
  Buy Way baseert zijn activiteit op een uitgebreide ervaring. Buy Way is, als de nummer één in financiering in het verkooppunt, partner van de grootste winkelketens. Vandaag schenken meer dan 585.000 klanten ons hun vertrouwen.

  Het bedrijf, met hoofdzetel in Brussel, telt meer dan 150 professionals gespecialiseerd in consumentenkredieten met als belangrijkste missie financieringsoplossingen aan te bieden, elk dossier persoonlijk op te volgen en te innoveren door nieuwe producten te lanceren die aan jouw verwachtingen voldoen.
 • Hoe kan ik partner worden van Buy Way?
  Buy Way, de nummer één in financiering in het verkooppunt in België en Luxemburg, heeft honderden zelfstandigen als partner en is sinds vele jaren de vertrouwde partner van de grootste distributieketens zoals Fnac Vanden Borre, Media Markt, Vanden Borre, Vanden Borre Kitchen, Eldi, Conforama, Switch, ... Deze partners vertrouwen op ons om zowel in België als in Luxemburg co-branded Mastercard-kaarten met hun logo aan te bieden. Al deze partners hebben reeds jarenlang vertrouwen in ons.

  Wens je ook een Buy Way-partner te worden?

  Klik hier om al de nodige informatie terug te vinden.
Geen antwoord gevonden op je vraag? CONTACTEER ONS